Garantie en kenmerken

KOMO

Het complete 2adore assortiment is leverbaar met KOMO certificaat. KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. De onafhankelijke stichting KOMO waarborgt de onafhankelijkheid en toegevoegde waarde van het collectieve KOMO-keurmerk.
Het KOMO-keurmerk maakt de prestaties en de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten transparant. Bovendien is KOMO-certificatie een waarborg voor het voldoen aan de regelgeving in de bouw.

 

 

GND

GND is een overkoepelende herverzekerde garantie op de kwaliteit en het functioneren van de deuren. GND is een samenwerking van deurenfabrieken welke integraal werken aan het bevorderen van de kwaliteit van de deuren. Thema’s als veiligheid en duurzaamheid staan hierbij hoog op de agenda. GND-garantie heeft betrekking op de deur als deurblad.
De belangrijkste aspecten waarop de garantie betrekking heeft zijn: constructiefouten, houtaantasting, kromming of scheluwte, doortekenen van raamwerk en vulling bij vlakke deuren, waterdichtheid van het deurblad en inbraakwerendheid. Indien uw deurspecificatie daaraan voldoet, wordt uw deur geleverd met 6 jaar verzekerde GND garantie. Bij 2adore wordt altijd per bestelling de bijbehorende garantiespecificaties bevestigd.

PKVW/ SKG

Het politiekeurmerk Veilig Wonen werkt preventief tegen woninginbraak, overlast, vandalisme en criminaliteit op straat. Woningen met het Politiekeurmerk Veilig Wonen hebben tot 90% minder kans op een geslaagde inbraak! Hoe? Lees meer over dit keurmerk op www.politiekeurmerk.nl.
Door het nemen van bepaalde preventieve maatregelen kunt u veel zelf doen om inbraak te voorkomen. Zo kunt u bij 2adore buitendeuren bestellen met inbraakwerende 3-puntssluitingen, met het SKG-certificaat Politiekeurmerk Veilig Wonen. Inbraakwerend hang en sluitwerk is altijd herkenbaar aan het SKG kenmerk met sterren. Naast inbraakwerend hang- en sluitwerk adviseert 2adore de deuren uit te voeren met gehard veiligheidsglas. Dit glas is extra isolerend, inbraakwerend en letselschadeveilig. Voor alle mogelijkheden laat u adviseren door een specialist.
Nieuw assortiment
Trots presenteren wij een nieuw assortiment en nieuwe services.  
Lees verder >

Plaats de deuren in uw woonsituatie of in een van onze sfeerfoto's. 

Inspireer mij

Welke stijl spreek u het meeste aan?
  • Klassiek
  • Landelijk
  • Modern
Welke type deur zoekt u?
  • Voordeuren
  • Binnendeuren
  • Achter- en terrasdeuren
  • Garagedeuren
  • Services
Zoek