Maatwerk Service

Een deur naar jouw eigen ontwerp

Wil jij een extreem brede deur of juist een extreem hoge deur met aangepast glas-in-lood? Een deur met bijpassend zijlicht of deuren met afwijkende vormen, met de Maatwerk Service van 2adore is het allemaal mogelijk. Deuren kunnen gemaakt worden naar jouw eigen ontwerp of passend bij de architectuur van jouw woning. 

Volg onderstaande zes stappenplan voor Maatwerk Service: 

 1. Stuur jouw foto of idee naar jouw 2adore dealer.
 2. 2adore maakt een offerte en indien nodig een uitgebreide tekening.
 3. Na opdracht komen wij desgewenst de deur bij jou thuis inmeten.
 4. 2adore vakmensen produceren jouw deur.
 5. Optioneel kan 2adore de deur voor je afhangen.
 6. Jouw maatwerk is gereed! 

Replica's van oude deuren
Voor replica's of deuren volgen eigen ontwerp ben je bij 2adore aan het goede adres. Met onze maatwerkservice kunnen we bijzondere deurmodellen maken die perfect passen bij jouw woning, zoals een oud grachtenpand of jaren dertig woning.

Kwaliteit en betrouwbaarheid
Stijl en kwaliteit staan bij 2adore hoog in het vaandel. 2adore beschikt over de modernste machines en technieken. Maar ook over vakmensen die gespecialiseerd zijn in het maken van mooie deuren. Zij kunnen de deuren voorzien van unieke detailleringen en maken zo de deur geheel naar wens. 

Alles is mogelijk 
Onze fabrieken zijn ingericht om de deur helemaal volgens jouw specifieke woonwensen te maken. Hierdoor is het mogelijk om naast het bestaande assortiment ook bijzondere deuren te maken. Niet alle ruimtes in huis zijn namelijk af te sluiten met een standaard deur. Denk maar eens aan die schuine deur onder de trap of smalle meterkast in de hal: wij maken jouw deur exact op maat. 

Gemak
Doordat alles in onze eigen fabriek gemaakt wordt en onze vakmensen over een schat aan ervaring beschikken, kunnen wij in vrijwel iedere situatie kwalitatief hoogstaand maatwerk leveren. Ook kun je gebruik maken van de 2adore Montageservice. Wij ontzorgen je graag door de deuren in te meten, te produceren en uiteindelijk bij jou thuis af te hangen. Je maakt op deze manier optimaal gebruik van onze vakkennis en ervaring; een waarborg voor kwaliteit. 

 

Plaats de deuren in uw woonsituatie of in een van onze sfeerfoto's. 

Inspireer mij

Welke stijl spreek u het meeste aan?
 • Klassiek
 • Landelijk
 • Modern
Welke type deur zoekt u?
 • Voordeuren
 • Binnendeuren
 • Achter- en terrasdeuren
 • Garagedeuren
 • Services
Zoek