Kwaliteit en keurmerken

Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voorop. Bekijk op deze pagina informatie over het KOMO-keurmerk, GND kwaliteitsgarantie en het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Meer informatie over FSC® vind je op onze duurzaamheidspagina en klik hier voor onze 2adore garantievoorwaarden.KOMO-keurmerk


Het complete 2adore assortiment is leverbaar met KOMO-certificaat. KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. Deze onafhankelijke stichting waarborgt dat al onze deuren aan de wettelijke eisen van het Bouwbesluit voldoen en aan de regelgeving in de bouw.


komo-keurmerk

GND-garantie


Wij zijn aangesloten bij GND. GND is een overkoepelende organisatie die zorgt voor garantie op de kwaliteit en het functioneren van deuren. Deuren met GND garantie zijn aan scharnierzijde voorzien van het GND-garantie- en zekerheidslabel.


gnd garantiedeuren

Scan de QR-code


In één oogopslag alle prestaties van houten binnen- of buitendeuren aflezen? Dat kan met het nieuwe GND-garantielabel. Scan de QR-code op van label en krijg inzicht in garantie op inbraakwerendheid, brandwerendheid, geluidwerendheid en rookwerendheid.Politiekeurmerk Veilig Wonen


Het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is het keurmerk voor woningen die voldoen aan de eisen op het gebied van inbraakpreventie en sociale veiligheid. Een inbreker heeft langer de tijd nodig om binnen te komen in een woning die is beveiligd volgens de eisen van het Politiekeurmerk. 2adore deuren plus ons hang- en sluitwerk voldoen aan het politiekeurmerk Veilig Wonen.


politiekeurmerk veilig wonen